ZICHZELF ZIJN

Individuele begeleiding

Op zoek naar een meer vervuld en stralender leven

Dichterbij mezelf komen, groeien, helen

De individuele sessies coaching en integratieve therapie helpen ons om stil te staan en dichterbij onszelf te komen, bewust te worden van wat er gaande is, contact te maken met onze krachten en onze innerlijke wijsheid. Ik werk met volwassenen en jongeren die op zoek zijn naar een meer vervuld en stralender leven, in verbinding met zichzelf en de wereld. Of die groei en heling nodig hebben ten gevolge van moeilijkheden die in hun leven optreden.

In mijn praktijk of wandelend in de natuur kijken we samen naar wat er speelt en zoeken we samen naar oplossingen. 

De Wielwerkmethode waarin ik opgeleid ben is een multireferentiële psychologische aanpak dat alle facetten van ons mens-zijn aanspreekt : lichaam, geest, emoties en verbondenheid met de natuur in en rondom ons. 

Net als de natuur bestaat ons leven ook uit cycli, balans en verbondenheid. Door opnieuw kennis te maken met onszelf, onze innerlijke seizoenen, ons licht en onze duisternis, leren we balans te vinden in ons lichaam, onze emoties, onze gedachten en onze ziel.

IN DE NATUUR

Op het ritme van lichaam en geest

Bij natuurcoaching vinden de sessies in de natuur plaats, we wandelen samen. Tijd doorbrengen in de natuur zorgt voor stressvermindering en rust. In de natuur stappen brengt ons letterlijk en figuurlijk in beweging. Ons lichaam, maar ook onze geest en onze ziel komen in beweging, gelukshormonen worden aangemaakt en we komen ook dichter bij ons gevoel. Emoties komen gemakkelijker los, we vinden de verbinding met onszelf terug, leren onzelf beter kennen en kunnen weer gaan stromen en ruimte maken voor datgene waar we echt naar verlangen.

Natuurcoaching maakt het contact tussen ons ook anders onder meer door het naast elkaar lopen en niet face-to-face te zitten. Voor sommige mensen voelt dat beter.

Coaching in mijn praktijk kan ook ! Zie maar wat het beste bij jou past.