ZICHZELF ZIJN

Individuele begeleiding

Wat gebeurt er ? Waar heb ik behoefte aan ? Waar heb ik zin in ?

De individuele sessies helpen ons om stil te staan, dichterbij onszelf te komen, bewust te worden van wat er gaande is, knopen losmaken, opnieuw in contact komen met onze krachten en onze innerlijke wijsheid. 

Volwassenen, jong en oud, op zoek naar verandering, naar een meer vervuld leven en stralender leven, of dat nu ten gevolge is van moeilijkheden (relationeel, burn-out, rouwproces, stress, moeilijke veranderingen,...) of uit zin in verdieping en meer verbinding met zichzelf en de wereld.

De sessies hebben in mijn praktijk in Vieusart plaats, of wandelend in de natuur. In sommige situaties kunnen ze ook op afstand.

De Wielwerkmethode die ik gebruik is geworteld in integratieve coaching en therapie en integreert de wijsheid van de natuur. Net zoals in de natuur leven ook in ons cycli, balans, verbondenheid. Door kennis te maken met onze persoonlijke seizoenen en getijen, wat ons verbinding geeft, wat onze eigen hemel en aarde maakt, door ons licht en onze duisternis te kennen, leren we  balans vinden in ons lichaam, onze emoties, onze gedachten en onze ziel.

Ik gebruik onder meer communicatieve vaardigheden, therapeutische gesprekstechnieken, hypnotherapie, innerlijk kind werk, intuitieve ontwikkeling, regressietherapie, metaforen, ademhaling, stemwerk, lichaamswerk, ...

De begeleiding is intuitief, positief en concreet. Ik verwelkom je in het Frans, Nederlands of Engels. 

COACHING EN THERAPIE IN DE NATUUR

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION