IK BEN

Ik ben Fabienne Josephine Shaw

Persoonlijke ontwikkeling is sinds 1988 mijn belangrijkste toewijdiing. Ik wilde begrijpen wat er in me omging, gelukkiger zijn, maar mijn grootste motivatie was ervoor te zorgen dat ik op het einde van mijn leven het gevoel zou hebben dat ik mijn eigen pad had bewandeld en hier had gedaan wat ik moest doen.

Het werd een pad van persoonlijk werk, groei, ervaringen, opleidingen en professionele keuzes die me telkens een stap « dichterbij » hebben gebracht. Dichter bij mezelf, dichter bij de ander, dichter bij alles wat in en rond mij leeft. Een pad dat ik nog elke dag stap voor stap en in nederigheid bewandel.

Mijn eerste studies vertaler-tolk hebben me vooral aan het reizen gezet en hebben de deuren geopend naar opleidingen in het buitenland, voornamelijk in Nederland, Engeland en Ierland.

Sindsdien ben ik opgeleid en werk ik als :

Integratieve coach Wielwerk®

Integratieve therapeut i.o Wielwerk®

Moonmother - Vrouwen healing en mentoring -Miranda Gray- Ingewijd in de spirituele levenslessen van de dertien originele clanmoeders.

Stem- en zangcoach EVT en Psychophonie

Vandaag begeleid ik zij die dat willen op een stukje van hun pad naar een bloeiender, bewuster en meer « levend » leven. Daarnaast begeleid ik sinds meer dan 15 jaar jaar mensen die op zoek zijn naar hun stem en expressie via stem en zangcoaching.

Ik verwelkom je in individuele sessies of in cirkels, in mijn praktijk of in de natuur, in het Nederlands, Frans of Engels. Welkom !