STEM ZIJN

STEM EN WELL-BEING

De stem brengt ons naar ons lichaam, ons hart, ons midden.

Door een combinatie van diepe ontspanning, visualisatie, adem en stemwerk komen we tot rust en gunnen we lichaam, hart en geest een betere balans. We verbinden ons met onze krachten en vinden zo zachtjes de weg terug naar onszelf.  

STEM - ZANG - TECHNIEK - INTERPRETATIE, INDIVIDUELE LESSEN OP MAAT

Wil je je zang verbeteren ? Wil je je stem ontwilkkelen en de techniek aanleren? Wil je een goede vertolker worden van een song? Of wil je gewoon leren zingen, voor je plezier of voor je kinderen ? 

Wil je een auditie of optreden voorbereiden of aan je eigen songs werken ? Wil je een mooi accent krijgen als je in het Engels of Frans zingt ? Wil je aan backvocals werken ? Of wil je meer op je gemak zijn met je spreekstem ? 

In deze privé-lessen kan dat allemaal. Ze zijn op maat, of je nu een complete beginner bent of al langer zingt. 

Hoewel we individueel rond jouw vraag werken komen twee aspecten steeds van pas : stemontwikkeling (stembevrijding, ademhaling, techniek) en interpretatie (wat communiceer ik als ik zing/spreek ?) 

Deze sessies zijn gemaakt voor pop, folk, rock, chanson of tekst. Je hoeft geen notenleer te kennen om te leren zingen, we werken op gehoor.  

MAMA-BABY ZANGSESSIES, RUST, VERBINDING, ZACHTE OEFENINGEN VOOR EN NA DE GEBOORTE

Of je nu kan zingen of niet, als je voor je baby zingt zet je een eeuwenoude traditie voort.

De sessies prenatale zang zorgen voor ontspanning van mama en baby tijdens de zwangerschap. Je komt er tot rust en leert op een andere manier verbinding te maken met je baby. De klanken en liedjes die we zingen zijn vibraties die zachtjes de baby stimuleren en het lichaam van de mama klaarmaken voor de bevalling.

Na de geboorte van je baby, werken we via postnatale zang aan het herstellen van de bekkenbodem-spieren. Je baby komt mee, we passen ons aan aan haar/zijn ritme et ze/hij geniet in zachtheid van de klanken en de aangeleerde liedjes.

Sessies van 30 tot 60 minuten. 

Stem en zangwerk in samenwerking met vzw des cles plein les poches asbl